Gázfutár Gázrendelés

A kiszállításról

Házhoz szállítjuk Önnek a gázpalackot! A házhoz szállítás kényelmes és egyszerű módszer, próbálja ki Ön is! Leszerelni, elvinni, kicserélni, visszacipelni, beszerelni, ehhh... Azok kedvéért, akik ennél sokkal kényelmesebben szeretnék megoldani a gázpalack cseréjét, a Prímaenergia új szolgáltatást vezetett be!

Önnek ki sem kell mozdulnia otthonról: elegendő felhívnia a Prímagázfutárt és kollégáink akár 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot, majd 10 munkanapon belül házhoz szállítják a megrendelt palackot az ország bármely pontjára. Csak egy telefon és azonnal rögzítjük a rendelését! 


Ugye milyen egyszerű?

Prímagáz Futár

A Prímagázfutárnál az alábbi palackokat rendelheti meg:

  • 11,5kg-os PB-gázpalack
  • 23Kg-os PB-gázpalack
  • 12Kg-os motorikus (targonca) gázpalack - csak a Prímaenergiánál!
  • 25Kg-os Comfort Maxi propán gázpalack

Elérhető a Prímaenergia új mobil applikációja is, mely segítségével könnyedén megrendelheti cserepalackját, amit természetesen házhoz visz a gázfutár!

Töltse le új alkalmazásunkat Android vagy iOS operációs rendszerekre és élvezze a az app által nyújtott további lehetőségeket is!

     

Jelentkezzen gázfutárnak

Vállalkozást üzemeltet? Szeretne új bevételi lehetőséget? Legyen Ön is PrímaGázfutár!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!

25KG-OS PROPÁN PLUSZ PALACK LÁNGVÁGÁSHOZ

A speciális adalékanyaggal ellátott propán töltet alkalmas vágási és felületkezelési munkákhoz. Használata előnyei leginkább a fixen telepített vágóberendezések és eljárások esetén tapasztalhatók, fémek, márvány és gránit megmunkálásakor. Más gázokkal összevetve gazdasági és műszaki előnyök is jelentkeznek. Nő a vágási sebesség. Csökken a hozzá adott oxigén és propán felhasználás. Tisztább vágási felület, felületi egyenetlenség csökken. Kevesebb szennyező anyag keletkezik. Biztonságos.
Rendeléshez hívja most Prímagázfutárunkat:
+36-20/533-3333

GASTRO MINI

11 kg-os propán töltetű prémium palack gyorscsatlakozóval ellátva. Népszerű a kerti rendezvényeken a grillsütők, grillezők, pecsenyesütők, lángossütők, melegítők, teraszfűtők üzemeltetésére. Elsősorban Horeca felhasználás esetén ajánljuk (hotelek, éttermek, büfék, csárdák, catering szolgáltató cégek berendezéseihez) Előnye a kis méret, amely könnyű szállítást, mozgatást tesz lehetővé.
Rendeléshez hívja most Prímagázfutárunkat:
+36-20/533-3333

INDUST MINI PALACK IPARI FELHASZNÁLÁSRA

11 kg-os propán töltetű palack. Ezen termékünket elsősorban ipari felhasználásra javasoljuk a tartalmazott propántöltet kedvező tulajdonságai miatt, ahol kisebb méretéből adódóan komfortosabb, könnyebb és gyorsabb mozgatást tesz lehetővé felhasználása során. Tárolása és szállítása szintén könnyen és kényelmesen megoldható kis méretének köszönhetően.
 
 
 
Rendeléshez hívja most Prímagázfutárunkat:
+36-20/533-3333

GASTRO MAXI

23 kg-os propán-bután töltetű prémium palack gyorscsatlakozóval ellátva. Szintén HORECA egységekbe, valamint nagyobb rendezvényeken nagyobb volumenű sütés-főzés lebonyolításához ajánljuk. A nagyobb méret hosszabb távú felhasználást tesz lehetővé.
 
 
 
Rendeléshez hívja most Prímagázfutárunkat:
+36-20/533-3333

A szolgáltatás bemutatása

Önnek ki sem kell mozdulnia otthonról: egy telefon és házhoz visszük a megrendelt gázpalackot!

Mit nyerhet a PrímaGázfutárral?
Időt, pénzt és szakszerűséget - mindezt pedig otthonról, kényelmesen.

Próbálja ki szolgáltatásunkat és meglátja, hogy feleslegesen nem éri meg cipekedni. Olvasson tovább és megtudhatja, hogy mindezt hogyan teheti meg két lépésben.
Tovább »