Gázfutár Gázrendelés

A szolgáltatás bemutatása

Önnek ki sem kell mozdulnia otthonról: egy telefon és házhoz visszük a megrendelt gázpalackot! Mit nyerhet a PrímaGázfutárral? Időt, pénzt és szakszerűséget - mindezt pedig otthonról, kényelmesen. Próbálja ki szolgáltatásunkat és meglátja, hogy feleslegesen nem éri meg cipekedni. Olvasson tovább és megtudhatja, hogy mindezt hogyan teheti meg két lépésben.

Ezután Önnek ki sem kell mozdulnia otthonról:
elegendő felhívnia a Prímagázfutár 06-20/533-3333 -as, az ország minden pontjáról hívható telefonszámát és kollégáink munkanapokon akár 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot, majd 10 munkanapon belül az üres gázpalackot telire cserélik.

Két egyszerű lépés, ha szeretné hogy gázpalackját a Prímagáz Futár lecserélje:

 1. Hívja telefonszámunkat: 06-20/533-3333
 2. Kapcsolás után billentyűzze be telefonján annak a településnek az irányítószámát, ahová a palackot szeretné rendelni, és máris felveszi rendelését a Prímagázfutár.
Prímagázfutár


Öt érv, hogy miért válassza a Prímagáz Futárt:

 • Csak egy telefonhívás ára és nem kell a palackot cipelnie!
   
 • Kérésére egyes futárjaink az esetleges szivárgást is ellenőrzik;
   
 • Kényelmes és gyors megoldás;
   
 • Idő- és költségtakarékos, mert amíg a Gázfutár megérkezik, addig Ön saját dolgával foglalkozhat;
   
 • Barátságos megoldás, mert ha idős rokonainknak, beteg barátainknak vagy a kismamáknak keresünk megoldást a palackcserére nincs jobb alternatíva!

Jelentkezzen gázfutárnak

Vállalkozást üzemeltet? Szeretne új bevételi lehetőséget? Legyen Ön is PrímaGázfutár!
Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot az alábbi űrlapon és kérje ajánlatunkat!

25KG-OS PROPÁN PLUSZ PALACK LÁNGVÁGÁSHOZ

A speciális adalékanyaggal ellátott propán töltet alkalmas vágási és felületkezelési munkákhoz. Használata előnyei leginkább a fixen telepített vágóberendezések és eljárások esetén tapasztalhatók, fémek, márvány és gránit megmunkálásakor. Más gázokkal összevetve gazdasági és műszaki előnyök is jelentkeznek. Nő a vágási sebesség. Csökken a hozzá adott oxigén és propán felhasználás. Tisztább vágási felület, felületi egyenetlenség csökken. Kevesebb szennyező anyag keletkezik. Biztonságos.
Rendeléshez hívja most Prímagázfutárunkat:
+36-20/533-3333

GASTRO MINI

11 kg-os propán töltetű prémium palack gyorscsatlakozóval ellátva. Népszerű a kerti rendezvényeken a grillsütők, grillezők, pecsenyesütők, lángossütők, melegítők, teraszfűtők üzemeltetésére. Elsősorban Horeca felhasználás esetén ajánljuk (hotelek, éttermek, büfék, csárdák, catering szolgáltató cégek berendezéseihez) Előnye a kis méret, amely könnyű szállítást, mozgatást tesz lehetővé.
Rendeléshez hívja most Prímagázfutárunkat:
+36-20/533-3333

INDUST MINI PALACK IPARI FELHASZNÁLÁSRA

11 kg-os propán töltetű palack. Ezen termékünket elsősorban ipari felhasználásra javasoljuk a tartalmazott propántöltet kedvező tulajdonságai miatt, ahol kisebb méretéből adódóan komfortosabb, könnyebb és gyorsabb mozgatást tesz lehetővé felhasználása során. Tárolása és szállítása szintén könnyen és kényelmesen megoldható kis méretének köszönhetően.
 
 
 
Rendeléshez hívja most Prímagázfutárunkat:
+36-20/533-3333

GASTRO MAXI

23 kg-os propán-bután töltetű prémium palack gyorscsatlakozóval ellátva. Szintén HORECA egységekbe, valamint nagyobb rendezvényeken nagyobb volumenű sütés-főzés lebonyolításához ajánljuk. A nagyobb méret hosszabb távú felhasználást tesz lehetővé.
 
 
 
Rendeléshez hívja most Prímagázfutárunkat:
+36-20/533-3333

A szolgáltatás bemutatása

Önnek ki sem kell mozdulnia otthonról: egy telefon és házhoz visszük a megrendelt gázpalackot!

Mit nyerhet a PrímaGázfutárral?
Időt, pénzt és szakszerűséget - mindezt pedig otthonról, kényelmesen.

Próbálja ki szolgáltatásunkat és meglátja, hogy feleslegesen nem éri meg cipekedni. Olvasson tovább és megtudhatja, hogy mindezt hogyan teheti meg két lépésben.
Tovább »